Als onderdeel van Clubzorg heeft MERAS Fysiotherapie een sportspreekuur voor spelers die een blessure hebben en dit kort beoordeeld willen hebben. In dit kwartier durende consult zal een mogelijke diagnose gesteld worden en een eventueel behandelplan worden besproken. Uw klacht wordt bekeken door een sportfysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies over wat voor behandeltraject u het beste kunt volgen. Indien nodig kan er snel contact opgenomen worden met één sportarts / orthopeed van het MMC Veldhoven. Er vind geen behandeling plaats bij dit consult!

Sportspreekuur is op maandag avond tussen 19.15 en 20.15 uur bij de Fit Factory in Eersel ( Dreef 31 ) en zal ongeveer 15 minuten duren.

Indien u een aanvullende verzekering heeft, wordt het consult bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn worden de kosten op u verhaald. Kosten zijn 10 euro.

Omdat u lid bent van vv. Steensel ( tonen clubpas ) worden de kosten van het sportspreekuur niet in rekening gebracht als u daadwerkelijk ook in behandeling komt bij MERAS.

Aanmelden is noodzakelijk! Neem contact op via 0497-530383 waarin u een afspraak maakt voor de maandag avond.

Neem naast uw clubpas tevens een geldig identiteitsbewijs of rijbewijs mee!

Voor meer informatie kijk op onze website: www.merasfysiotherapie.nl